2017 Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri


Gelinlik bir kız için hayallerini süsleyen en önemli şeydir. Beyaz gelinlikler içinde kuğu gibi süzüldüğünü hayal eden bir gelin adayının heyecanı tarif edilemez. Eski dönemler itibari ile gelinlik çok önemli bir yer tutar. Aşkın ve tutkunun sembolüdür. Masumiyetin, hassasiyetin ve bağlılığın.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gelinlik modelleri değişmektedir. İhtiyaca, modaya ve çeşitliliğe göre tasarımcılar ortaya şaheserler çıkartmaktadır. Her geçen yıl gelinlikler modelleri  artmaktadır. Şıklık dışında rahatlığa da önem vermeye başlayan modacılar, gelinin en özel gününde stres yaşamasını değil, huzurlu ve mutlu olması için yarışmaktadır.

2017 Gelinlik Modellerini takip etmek için yeni gelin adayları katalogları, dergileri, moda kanallarını, sosyal mecralardaki tüm sayfaları tarayıp, kendi hayalindeki gelinliği bulmaya çalışmaktadır.

2017 Gelinlik Modelleri arasında her kesim için farklı modeller bulmak mümkündür. Stilistler kilolu yada zayıf, balık etli yada kısa boylu, uzun boylu kızlara göre farklı modelleri piyasaya sürmüş, sürmeye de devam etmektedir.

2017 Gelinlik Modelleri arasında tesettürlü bayanlara göre de binlerce seçenek vardır. Ve gelin adayı aralarından birini seçerken epey zorlanır.

Her gelin adayının hayalinde tasarladığı bir gelinlik modeli vardır. İzlediği filmde görmüş olabilir ya da dergide, internette. Tanıdığı birisinde. Ya da tamamen kendi kafasında tasarlamıştır.

2017 Gelinlik Modellerinden bahsedecek olursak; Kabarık, düze, tamamı dantel, küpür dantel, fırfır işlemeli, starplez modeller, kuyruklu, kuyruksuz modeller sayılabilir. Beyaz renk dışında kırık beyaz, soluk beyaz, canlı beyaz, saten beyazı. Yani beyazın elli tonu gelinlik ile buluşturulabilir.

2017 Gelinlik Modelleri arasında inciler yine son derece moda. İnci bir kolye ve baş tacı ile harika bir kombin yapılabilir stilist yada modacı. Modelleri çoğaltmak mümkün. İçinden bir tanesi mutlaka size göredir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ