2017 İğne Oyası Modelleri

Genç kızların çeyiz hazırlıklarında büyük bir önem taşıyan iğne oyaları 2017 iğne oyası modelleri ile göz kamaştıracak. Her genç kız evlilik hazırlıklarında çeyiz düzer. Çeyizlerin içerisinde olmazsa olmaz olan iğne oyaları çeyiz görmeye gelen kişilere sergilenir. 2017 iğne oyası modelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitliliği ile dikkat çekiyor.

İğne oyasının kullanıldığı modeller her geçen gün değişiklik gösteriyor. Her geçen gün iğne oyası ile yapılan örnekler çok daha güzel hale gelmekte.  İğne oyası yapan bayanlar hayallerini katarak iğne oyası yapıyor ve bu sebeple ortaya harika iğne oyası motifleri çıkıyor. 2017 iğne oyası modelleri farklı motifleri ile sıradan iğne oyalarının çok dışında kalıyor. Sürekli aynı motifleri yapmak yerine yeni iğne oyası modelleri arayışına giren kadınlar böylece kendi motiflerini de tasarlamış oluyorlar. Kadınlar hayal güçlerini kattıklarında çok değişik ve farklı modeller tasarlayabiliyorlar. 2017 iğne oyası modelleri bu yıl pek çok yerde kullanıldı. Tülbentlerde, örtülerde, bazı giysilerde, yeleklerde ve havlularda kullanıldı.

İğne oyası ile işlenen havlular banyolarımızda çok farklı bir yere sahip oldu. 2017 iğne oyası modelleri sadece havlu kenarları ile sınırlı kalmadı. Bebek battaniyeleri, bebek mendilleri, tülbentler ve örgü yelekler de çok kullanıldı bu yıl. Genç kızlar çeyizlerinde nevresimlerde ve havluların yanı sıra tülbentlerde de çok sık kullandı iğne oyası modelleri. 2017 iğne oyası modelleri gerçekten sıra dışı motifler ve renklerle göz kamaştırıyor bu yıl. Hemen her evde iğne oyalı tülbentler havlular ve nevresimler vardır çeyizden kalan. Misafirlerimiz için banyolara koyduğumuz havluların büyük çoğunluğunda iğne oyası işlemeleri vardır. Sandıklarımızdaki çeyizlerin pek çoğunda iğne oyası kullanılmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ