2017 İğne Oyası Yazma Modelleri

İğne oyalarıyla süslenmiş yazmalar her yıl olduğu gibi 2017 iğne oyası yazma modelleri ile de dikkat çekiyor. İğne oyaları basit olasının aksine şık ve çok güzel bir hava verir yazmalara. İğne oyalı yazmalar genç kızların çeyiz sandıklarını süslemeye devam ediyor. Türk örf ve adetleri arasında genç kızlarımızın çeyiz sandıkları başta gelir. Geleneklerine bağlı tüm genç kızlar çeyiz düzerler. Düğün öncesinde bu çeyizler gelin evinde sergilenir. 2017 iğne oyası yazma modelleri de yine bu yıl genç kızların çeyiz sergilerinde ve sandıklarında yerlerini alıyorlar. İğne oyalı yazmalar el işleri içinde ilk sırada gelirler.

İğne oyası modelleri aynı zamanda hanımların tercih ettikleri hobiler arasında gelirler. Genç kızlar ve anneleri kızlarının çeyizlerinde iğne oyalı yazmalara yer verirler. Düğün öncesi harıl harıl çeyiz düzme hazırlıkları yapılır. 2017 iğne oyası  yazma modelleri oldukça çeşitli yine. Düz motiflerin ve klasik motiflerin yerine canlı ve değişik motifler yer aldı bu yıl. Geleneklerimizde büyük yer tutan çeyiz her genç kızın hayalini de süslemektedir. Çeyiz dışında iğne oyalı yazmalar ev toplantılarında da büyük beğeni toplarlar. Hanımlar kendi aralarında yaptıkları günler ve toplantılarda kendi tasarladıkları iğne oyalı yazma modelleri kullanırlar.

İğne oyalı yazma yapmak zor görünse de aslında yapılması oldukça kolaydır. Günümüzde iğne oyası bilmeyen hanımlar için hazırları da çeyiz mağazalarında değişik iğne oyası motifleri ile süslü olarak satılmaktadır. 2017 iğne oyası yazma modelleri için çeyiz mağazalarını dolaşabilirsiniz. Kendiniz yapmak istiyorsanız çeyiz mağazalarından fikir alabilirsiniz. Hanımlar iğne oyası örnekleri yaparken kendi hayallerini de katıp ortaya harika iğne oyaları çıkartırlar. Yaptıkları iğne oyalarını da isterlerse havlu kenarlarında, isterlerse de yazmalarda kullanabilirler. İğne oyalı yazmalar zarif ve daha şık durmaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ