2017 Örgü Bayan Şapkası Modelleri

Kış aylarının gelmesi ile birlikte minik bebeklerin üşümemesi için onlara bereler giydiririz. 2017 örgü bayan şapkası modelleri çoktan dükkanlarda satılmaya başlandı. Bebekler doğmadan hazırlıklar yapılır ve bu hazırlıklara eklenen giysiler arasında örgü bebek şapkaları da mutlaka yerini alır. Kız bebekler için süslü püslü şapkalar, erkek bebekler için biraz daha sade örgü şapka modelleri modeller seçilir.

Eskilerde düz şapkalar örülürdü; sonraları ponponlar eklendi. Zaman içinde motifler ve saç örgü modelleri çıktı. 2017 örgü bebek şapkası modelleri kulakları tamamen kapatan tavşan modelleriyle zenginleştirildi. Hayvan figürleri sık kullanıldı 2017 örgü şapkası modelleri arasında. Bebekler için hazırlık daha bebek haberi geldiğinde başlar. Anne, anneanne, babaanne ve annenin yakın çevresi bebek haberi ile birlikte örgü örmeye bebek için yün bereler, şapkalar örmeye başlar. Bebeklerde şapka modellerinde oldukça çeşit bulunur.

2017 örgü şapkası modelleri kız çocuklarında renkli, kurdelalı, işlemeli olarak karşımıza çıkarken, erkek çocuklarında tavşan kulaklı, hayvan figürlü ve ponponlu olarak görünüyor. Bebek şapkaları eskiden düz ve sıradandı. Düz örgülerden yapılırdı. Günümüzde farklı motifler ve örgü türleri kullanılarak yapılıyor. Bebek şapkası örmek çok zevkli ve basit. Örgü örmeyi çok iyi bilmenize bile gerek yok. Farklı renkleri karıştırarak düz bir örgü ile şapka yapabilirsiniz. Yaptığınız şapkaya arma takabilir işleme ekleyebilirsiniz. Hayvan figürlü armalar 2017 örgü bayan şapkası modelleri arasında en sık rastlanan model. Bu yılın popüler şapkalarında tığ işi şapkalar da yine çok moda. 2017 örgü şapkası modelleri için dergi ve internetten yardım alabilirsiniz. Vitrin gezerek de moda şapka modellerini görebilirsiniz.  Bebeğiniz için evinizde çok şık ve sevimli şapkalar yapmak çok kolay. Kendi el becerinizle bebeğinize değişik ve renkli şapkalar yapmak bütçeniz için de faydalı olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ