Örgü Erkek Çocuk Şapka ve Atkı Modelleri

Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde çocuklarımız için de kış hazırlıklarına girişiriz. Çocuklarımızı soğuktan ve hastalıklardan korumak için onlara şapka ve atkılar örer giydiririz. Anneler çocukları için değişik renklerde ve modellerde atkı, şapka örerek kış günlerinde çocuklarının üşümesini önler. 2017 örgü erkek çocuk şapka atkı modelleri çok renkli. Bu sene özellikle canlı renkler kullanılmış. Erkek çocuklarında atkı ve şapkalarda hayvan figürlerine yer verilmiş. Aynı zamanda erkek çocukları için onların sevdikleri kahramanların armalarını kullanmak da moda bu yıl.

2017 örgü erkek çocuk şapka atkı modelleri arasında genellikle kombinlere yer verilmiş. Bu kombinlere el örgüsü eldivenler de eklenebilir.  Atkı ve şapka örmek için çok hamarat olmaya da gerek yok. Düz bir örgü ile harika renklerde örgü atkı ve şapkalar yapabiliriz. Evlerimizde hem boş vakitlerimizi değerlendirmiş oluruz hem de aile bütçemize katkı sağlamış oluruz. El emeği ile yapılan giysiler her zaman daha değerlidir. Atkı ve şapka örerek hediye de edebiliriz. 2017 örgü erkek çocuk şapka atkı modelleri vitrinlerde yerlerini çoktan aldı. Biraz çarşı, pazar dolaşarak fikir sahibi olabiliriz.

Çocuklar genellikle atkı ve şapka takmaktan hoşlanmazlar. Onlara sevecekleri renklerde ve yumuşak yünlerle el örgüsü şapka atkı örerek soğuktan korunmalarını sağlayabiliriz. Erkek çocuklar genellikle süper kahramanlara özenir ve onlar gibi giyinmek ister. 2017 örgü erkek çocuk şapka atkı modellerinde çocukların sevdiği kahramanlara da yer verilmiş. Çocuklar aynı zamanda sevdikleri futbol takımının renklerini de tercih ederler. Onlara sevdikleri futbol takımının renkleri ile şapka atkı örerek güzel bir hediye de vermiş oluruz. 2017 örgü erkek çocuk şapka atkı modelleri bu sezon canlı renklerle tasarlanmış. Sizde evinizde canlı renklerle kolaylıkla çocuğunuz için atkı ve şapka yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Ozgul dedi ki:

    Yapilis videosunu bulamiyorum lutfen cevap yazarmisiniz

BİR YORUM YAZ