2017 Örgü Kız Çocuk Panço Modelleri

Kış aylarında ve bahar aylarının gelmesine doğru çocuklarımızın soğuktan etkilenmemesi için onlara hırkalar giydiririz. Bu yıl da kız çocuklar için pançolar çok moda. 2017 örgü kız çocuk panço modelleri desenleri ve motifleri ile çok da şık. Panço yapmak çok da kolay bir uğraş. Panço tığ işi ya da şiş ile çok kısa sürede tamamlanabilir.

Örgü pançolar her mevsim ve yaş için uygun kıyafetlerin başında gelir ve çok çeşitlidir. Bebekler için, kız çocukları için, gençler ve yaşlılar için de panço modelleri kullanışlı bir giysidir. Özellikle küçük kız çocukları ve bebekler için çok sevimli ve değişik panço modelleri bulunuyor. 2017 örgü kız çocuk panço modelleri renkli, desenli ve süslü. Panço bahar aylarında çocuklar için tercih edilebilecek giysilerden. Kış aylarında çocuklarımızı soğuk etkilerden korumak için yün pançolar kullanılırız. Pançolar giysi olmalarının yanı sıra aksesuar olarak da kullanılan giysilerdendir.

2017 örgü kız çocuğu panço modelleri tığ işi ve yünden yapılan panço modelleri ile karşımıza çıkıyor. Panço örmek için çok iyi örgü bilmeye de gerek yok. Düz örerek üzerine işlemeler ekleyerek harika pançolar tasarlayabiliriz kız çocuklarımız için. Panço yapmak için şişle örmenin dışında tığ işi ile yapılan pançolarda çok şık durmakta. 2017 örgü kız çocuk panço modelleri arasında tığ işi ile yapılan pançolar daha çok beğenilmekte. Pançolardaki püsküller farklı bir hava veriyor. Delikli modeller 2017 örgü kız çocuğu panço modelleri içinde en çok rağbet gören modeller arasında geliyor. Panço modellerinde açık renkler, karışık renkler, desenler ve işlemeler kullanıldı bu yıl. Kendiniz örebileceğiniz gibi hazır satılan onlarca model arasından beğendiğinizi alabilirsiniz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ