2017 Yazlık Bebek Örgüleri

2017 Yazlık Bebek Örgüleri

2017 Yazlık Bebek Örgüleri

Örgü parçalar sadece kış aylarının değil yaz aylarının da vazgeçilmezleri arasında yer alır. Özellikle de bebekler için birçok farklı örgü örnekleri bulunmaktadır. Hazır olarak alınan birçok ürün bulunsa da el örgüsü ile yapılan ürünler, parçalar çok daha kıymetlidir. Çünkü el emeği, el örgüsü ürünler tektir ve size özeldir. Bu yüzden de daha kıymetlidir.

2017 yaz kız bebek örgüleri

Kız bebekleri için örgü örnekleri arayanlar sitemizde yer alan görselleri inceleyebilirler. İnce yazlık iplikleri kullanarak minik kızınız için harika jileler, elbiseler, şapkalar örebilirsiniz. Kız bebek örgüleri yapılırken daha çok pembe, krem, beyaz, kırmızı, pudra gibi renkler daha ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Ördüğünüz ipin rengi kadar kalitesi de bir o kadar önem taşır. Eğer iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız mutlaka kaliteli ve pamuklu, ince iplikleri tercih ediniz. Yapmış olduğunuz yazlık kız bebek örgüleri arasında tek renk olarak yapabileceğiniz modeller olduğu gibi birden fazla rengin bir arada kullanıldığı modeller de bulunmaktadır. Tığ ile yapılan örnekler olduğu gibi şiş ile yapılan modellerde bulunur.

2017 yazlık erkek bebek örgüleri

Minik kızlarınız için olur da minik erkeklerimiz için yazlık örgü modelleri olmaz mı? 2017 erkek bebek örgüsü modelleri arasında en çok tercih edilenler ince iplikler ile örülmüş bahçıvan pantolonlar ve şapka modelleridir. Sizlerde birçok örnek ve modeli sitemizden inceleyebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ