Örgü Bebek Şapkası Modelleri

Anneler ve anne adayları bebekleri için kışa girmeden hazırlık yaparlar. Bebekleri için örgü örerler kazaklar, hırkalar atkı ve bereler örerler. 2017 örgü bebek şapkası modelleri bu sezon çok çeşitli ve renkli. Soğuk havalardan bebeklerimizi korumak için örgü bebek şapkaları vazgeçilmezlerimiz. Yaz aylarında ise yine bebeklerimizi güneş ışıklarından korumak için merserizeden örülen şapkalar giydirebiliriz.

Örgü Bebek Şapkası Modelleri

Örgü bebek şapkaları çok eskiye dayanır ve örgü günümüze kadar gelmiştir. Eski modeller yerine artık günümüzde daha çeşitli örgü modelleri yapılmakta. 2017 yılı örgü bebek şapkası modelleri arasında en çok hayvan figürlü ve renkli olanlar rağbet görmekte. Bebek şapkaları için tavşan kulaklı, panda kulaklı modeller çok beğenilmekte. Örgü örmekte zorlanmayan bayanlar için bebek şapkası örmek oldukça basit.

2017 örgü bebek şapkası modelleri vitrinlerde ve raflarda yerlerini aldı. Örgüye merakı olan bayanlar sergilenen modelleri örnek alarak bebeklerine kendi istedikleri renklerde el örgüsü bebek şapkaları örebilirler. Evde boş vaktiniz varsa çevrenizdeki bebekler için harika bebek şapkaları tasarlayarak hediye edebilirsiniz.

Örgü örmek her ne kadar sabır işi gibi görülse de ya da yetenek gerektirdiği söylense de çok zevkli bir meşgaledir. Örgü bebek giysileri minik ve sevimli olmaları bakımından çok kolay yapılan örgülerdendir. 2017 örgü bebek şapkası modellerini sezon dergilerinden de edinebilirsiniz. Bebeklerinizi soğuktan korumak için örgü bebek şapkaları giydirmelisiniz. Örgü şapkalar, yün şapkalar kış şartlarında bebekler için çok kullanışlı olacaktır. Şapkaların üzerlerine motif işleyebilir, armalar takabilir, dantel ekleyebilirsiniz. Değişik renkli ponponlarla da örgü şapkaları süsleyebilirsiniz. Tığ işi ile hareket kazandırabilirsiniz bebek şapkalarına. Bu yıl en çok hayvan figürlü bebek şapkaları beğeni görmekte. Sizde hayvan figürlü desenler yapabilirsiniz şapkalar.

blank
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ