El Örgüsü Tunik Modelleri

Tunik önü açık veya düğmeli bluza göre daha uzun genellikle kıyafetlerin üstünden giyilen bir kıyafettir. Kullanışlı olması açısından sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle türbanlı bayanlar için yeni trend, moda olmuş tunikler son zamanlarda çok fazla rağbet görmektedir. Tesettür tunik modelleri genellikle pantolon ile kombin yapılan dış tesettür giyiminin en vazgeçilmez parçasıdır. Özellikle de kapalı bayanlar kombin yapmakta zorlandıkları için tunik modelleri bayanların kurtarıcısı durumuna gelmiştir. Hem rahat, hem şık olmak için tercih edilebilecek giyim türüdür. Bin bir çeşitte ve renkte tunik mevcuttur. Sizde sitemizden kendi tarzınızı ve stilinizi yansıtacak bir tunik modeli bulabilirsiniz. Moda akımında tunikler de yerini almıştır. Her sezon moda renklerde farklı tunik modelleri ortaya çıkmaktadır. Gömlek tarzından olan tunikler, kap tarzında olan tunikler, kışlık, yazlık, ipekli, pamuklu, dantel bir çok çeşidi ve modeli vardır.

Dantelin yeniden moda olduğu günümüzde bu akım tuniklere de yansımış ve yerini almıştır. Dantellerle süslenen tunikler son zamanların ilgi odağı olmuştur. Sitemizde birden fazla dantelli tunik örnekleri mevcuttur. Özellikle davetlere gidilirken tercih edilebilecek klasik parçalarla kombin yapabileceğiniz harika tarz da tunik örneklerimize sizde söz gezdirebilirsiniz. Özellikle tesettür giyimin son zamanlardaki vazgeçilmez parçası haline gelen tuniklere olan ilgi he geçen gün artmaktadır. Birbirinden farklı, her yaşa ve her göze hitap edebilecek çeşitlilikte dantelli tunik modelleri vardır, sizde tarzınıza en uygun olan tuniği seçebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dantelli tunikleri satın alabileceğiniz gibi kendinizde yapabilirsiniz. El becerisi olan bayanlar için çok kolay dantelli tunik örnekleri vardır. Sizde eğer dantelin büyüsüne kapılmak şıklığınıza şıklık katmak, kombinlerinize yeni bir tarz eklemek isterseniz dantelli tunik örmeyi, yapmayı deneyebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ