Havlu Kenarı Örnekleri ve Yapılışı

Havlu kenarı örnekleri ve yapılışı çeyizlik dantel havlu kenar modeli arayan arkadaşlarımız için harika havlu kenar örneklerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Çeyizlik hazırları yapan genç kızlarımızın çeyizlerinde dantel havlu kenar örnekleri olmazsa olmazlardan olmaktadır. Yapılışları kolay olan havlu modelleri çeyizlere sayısızca yapılmaktadır.

Havlu Kenarı

Havlu kenar modelleri tığ işi, iğne oyası örnekleri, geniş ve dar örnekler yapılmaktadır. Özellikle damat bohçalarına en güzel ve ağır modelleri hanımlarımız tercih etmektedirler.

Havlu Kenarı

Plastik halka içine sık iğne uygulayarak harika havlu kenarı yapabilirsiniz. Havlu modeline göre ip seçerek yapıldığında harika uyum sağlamaktadır. Havlu modelinin görselliği arttırmış olacaksınız.

Havlu Kenarı

Sünnet ve asker mevlütleri için maşallah yazılı havlu örneklerini tercih edebilirsiniz. Kenar detayı yapılabilir.

Havlu Kenarı

Pul detaylı örnek modeli farklı havlu modelleri arayanlar alternatif seçenekler sunmaya çalışıyoruz. Dantel örnekleri sevenler için bir çok örneği sayfamızda bulabilirler. Yazımızın içindeki linke tıklamanız da dantel modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İğne oyası havlu kenar modellerimiz video anlatımlı olarak sizlerin beğenisini beklemektedir.

Dantel modelleri, dantel yapımı, çeyizlik havlu kenar modelleri hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımlı dantel örnekleri için sayfamıza mutlaka göz atınız.

blank
Havlu Kenarı Örnekleri ve Yapılışı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ