Lif Modelleri 2017

Lif Modelleri 2017

Evlenme hazırlığı yapanların telaşları ve heyecanları her zaman görülmeye değer olmuştur. Bir yandan hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, bir yandan da “Unutulan bir şey var mı acaba?” diye düşünülür. Biz de canimanne.com ailesi olarak hem bu tatlı telaşlara bir nebze katkı sağlamak, hem de gelin adaylarının annelerinin bohça hazırlıklarına fikren yardımcı olmak istedik.

Sitemize ilk kez girenler için söylemek isteriz ki;  canimanne.com adresinde modadan tesettür giyime; dekorasyondan el işi her türlü ürüne; güzellik ve bakım konularından saç modellerine; geri dönüşüm-kendin yap fikirlerinden çocuk bakımına kadar bir kadın için yol gösterici ve fikir verici nitelikte olan her türlü içerik bulunmaktadır. Sitemizi gezerken keşfedebileceğiniz daha pek çok konuya her gün yenilerini ekleyerek sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz.Lif modelleri sadece evlenecek olanların değil; herkesin, her evin ihtiyacıdır. Hamarat hanımlar sitemizdeki en yeni lif örnekleri içeriklerinden de faydalanarak kullanacakları ya da ticaret amacıyla ördükleri lif modelleri hakkında bilgi edinerek örnekleri maharetleri ile birleştirirler. 2016 lif modelleri ile olduğu gibi 2017 lif modelleri ile de sizlerin becerilerinize fikir eklemeye devam ediyoruz.

canimanne.com sitesinde ayrıca yüzlerce çeşit dantel örnekleri ile örgü modelleri ve el işi modelleri de bulunmaktadır. Eğer en yeni lif modelleri ile ilgileniyorsanız sitemizdeki “Örgü-Moda ve Hobi” ana kategorisinin alt kategorilerinden olan “Örgü ve El İşleri” kısmından ulaşabilirsiniz.

Sitemizdeki her sayfa bizleri yıllardır takip ederek sayfalarımızı sosyal medyada da paylaşan ziyaretçilerimiz için özenle hazırlanmaktadır. Siz de eğer aramıza yeni katıldıysanız sosyal medya hesaplarımızdan da faydalanabilir, ayrıca mobil uygulamamızı indirerek cep telefonlarınız aracılığı ile de bizi takip edebilirsiniz. Örgü modelleri ya da dantel örnekleri ile ilgili içeriklerimizi sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız daha fazla kişiye ulaşmamıza vesile olacağı gibi, her türlü yorumunuz da kendimizi geliştirmekte yardımcı olacaktır.

Ayrıca el emeklerini ve becerilerini bize yollayarak sitemizde yayınlamak isteyen hanımlar için de bir bölümümüz olduğunu unutmamalı ve bu bilgiyi olabildiğince fazla kişiye ulaştırarak el emeği, göz nuru el işlerinin bayanlar arasında paylaşılıp, yararlanılmasını da sağlayabilirsiniz. Sitemizdeki her içerikte yer alan görsellerimizi bilgisayarlarınıza ve telefonlarınıza indirilmeye uygun olarak düzenlenmiştir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ