Örgü Bere ve Şapka Modelleri Yeni Modeller

Örgü bere ve şapka modelleri ve yeni modeller sitemizde aktif olarak örgü modelleri siz değerli takipçilerimiz için yeni ve farklı birçok örgü modelini sizlerle paylaşmaya devam etmekteyiz. Yapılışları video anlatımlı birçok örgüye dair videolarımız mevcuttur. Sitemizi ziyaret etmeden karar vermeyiniz.

Örgü Bere ve Şapka Modelleri Yeni Modeller

Merhabalar sevgili arkadaşlar.

www.canimanne.com Örgü, El İşi ve Hobi konularında hızla ve emin adımlarla büyümeye devam ediyor sizlerden gelen modelleri de özenle seçerek paylaşmaya devam ediyoruz. Danyel Pink hanımefendi bizler ile paylaşmış olduğu harika Örgü Bere ve Şapka modellerini sizlerle paylaşıyoruz. Hem bayan bere modeleleri hemde çocuk bere modelleri mevcuttur. Birbirinden güzel örgü şapka modellerini eminiz ki başka hiç bir yerde bulamayacaksınız.

Danyel hanm bizi facebook sayfamızdan bulmuş Türkiye’de örgüye önem verildiğini hiç bilmiyorduk diyor.İlk defa bu kadar video sayısına ve takipçi sayısına sahip Türkiye’de bir örgü platformu görüyoruz diyor. İlerleyen zamanlarda Danyel hanım ve irtibatta olduğumuz Rusya ve Ukrayna vatandaşı 5 kişi ile www.canimanne.com sitemizin ingilizce ve rusca alt yapısını hazırlamayı düşünüyoruz.

Bu konuda sizlerden de gerekli ilgi, alaka ve desteği görebilirsek bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bu güzel modelleri satın almak isterseniz Danyel Hanımın mağazasından  satın alabilirsiniz. Yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

<

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ