Yazlık Tığ İşi Modelleri

Yazın sıcak günlerindeki boğucu ve bizi terletip kendimizi keyifsiz hissettiren havaya inat şıklığından ödün vermek istemeyen hanımların ilgisini çekebilecek bir fikirle karşınızdayız. Tığ işlerini bilenlerin örgü dantel kıyafetler hemen aklına geldi mi bilmiyoruz ama biz bu konuda bazı fikirleri sizinle paylaşmak istiyoruz. Tığ işi yazlık elbise yapımı diyerek konuya girecek olursak, farklı yerlerde kullandığımız dantel motiflerini aklımıza getirmeye de başlayabiliriz.

yazlik-tig-isi-modelleri-1

Tığ işi örgülere doyamıyorsanız sizi örerken belki biraz yoracak, hesap kitap yaptırarak matematik bilgilerinizi de hatırlamanızı sağlayacak dantel bluz yapımı ile açılış yapalım diyoruz. Dantel bluz yapmak sizin için kolay bir uğraş ise bunu geliştirip elbiseye çevirmeniz an meselesi olabilir. Hatta ufak bir hatırlatma da yapalım isteriz; eskiden örmüş olduğunuz dantel bluzunuza bazı ilaveler yaparak üst bedeninizdeki şıklığı elbiseye de çevirebilirsiniz.

yazlik-tig-isi-modelleri-3

Tığ işi ve elbise deyince hemen paniğe kapılmayın sakın. Dantel elbisenizi örmek sizin için çok sıkıcı ve yorucu olmadan da kotarabileceğiniz bir çalışma olabilir. Kolay dantel elbise yapımı için ilk anda aklınıza gelen motifleri gözden geçirerek başlamak size kendinizi iyi hissettirecektir. Çok bilindik modeller kullanabileceğiniz gibi farklı tığ işlerinden alacağınız değişik ebattaki motifleri de birleştirerek dantel elbisenizi örebilirsiniz. Hatta daha önce oda takımı olarak kullandığınız örtülerinizi birbirine ekleyerek bile dantel bir elbiseye sahip olabilirsiniz. Bunu da her zamanki gibi hamarat hanımların hayal gücüne bırakıyoruz.

yazlik-tig-isi-modelleri-4

Her işin bir zorluğu olduğu gibi tığ ile dantel elbise örmenin de püf noktaları elbette var. Ancak bizlerin burada bulunma amacımız; size farklı uygulamalar sunarken aynı zamanda şık şeyler üretmenizde işinizi kolaylaştırmak. Sizi mümkün olan en kısa yoldan amacınıza ulaştırırken şıklık yarışındaki yerinizi de sağlamlaştırmak bize keyif veriyor.

yazlik-tig-isi-modelleri-5

Et yemekleri tarifleri bölümümüzdeki birbirinden lezzetli yemekleri deneyerek sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz.

yazlik-tig-isi-modelleri-2

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ