Bayan örgü yelek modelleri

Bayan örgü yelek modelleri yetişkin örgü modelleri kıyafetler arasında yelek kullanımı oldukça yaygındır. Özellikle ev hanımları yeleksiz evin içinde gezmezler. Bir gömleğin üzerine, badinin üzerine ve ince bluz üstüne yelek kurtarıcı kıyafet olmaktadır.

Yelek modelleri çeyizler içinde sıkça örülen el örgüleri arasında yer almaktadır. Kızlarımızın çeyizde farklı model seçeneği ile sayısı oldukça fazla yapılan yelek modelleri bulunmaktadır. Kıyafete uygun renk ip seçimi ile yapılan yelekler güzel uyumlu giyinmeyi sevenlerin tercih etmektedirler.

Örgü modellerinde tercihiniz tığ işi mi ? şiş örgüler mi ? kişinin tercihine göre uygulama teknikleri değişmektedir. Tığ işi modelleri şiş örgülerine göre daha kolay uygulanmaktadır. Şiş örgü modelleri bilmeyen arkadaşlarımız tığ işi örgüler yapmaktadır. Yazlık örgü modelleri tığ işleri daha çok uygulananlar arasında olmaktadır.

Şiş örgüler, yetişkin örgü modelleri, örgü hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Bayan örgü yelek modelleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 10 YORUM
  1. Semra dedi ki:

    Bu heleği hangi iple yaprınız öğrenebilirmiyim. Bide şiş numarasını. Lütfen

  2. Karahelwy dedi ki:

    alize ile

  3. İrem taşkıran dedi ki:

    Yazılışını tarif edermisiniz

  4. Meltem dedi ki:

    48 nolu yeleğin tarifini rica ediyorum teşekkürler

  5. seda dedi ki:

    17 numaralı yemeğin arkasını cekermisiniz

  6. Mihrican dedi ki:

    Yapılışını neden koymuyorsunuz nerden bakıp anlıyacağız

    1. semracngzylds dedi ki:

      Kirmizi baston yelegin arkasininda resmini yayinlarmisiniz

  7. semracngzylds dedi ki:

    Orguler cok guzel ama neden kac ilmek baslanacagini yazmiyorsunuz

  8. semracngzylds dedi ki:

    Yeleklerr guzel ama nasil yapildigini tarif eden tok bide king cole 3293 orgu kitabini nerden bulebilirim acele cevap yazarmisiniz lutfen

  9. semracngzylds dedi ki:

    A

BİR YORUM YAZ