2017 En Yeni Dantel Modelleri

Dantel kuşaktan kuşağa bu günlere kadar gelen ve en çok da gelinlerin çeyizini tamamlayan unsurlardan olmuştur. Her gelinin ve her genç kızın mutlaka çeyizinde dantele yer verilmiştir. Dantel modelleri kimi zaman mutfaktan içeri girmiş, kimi zaman yatak odalarından, kimi zaman misafir odalarına zarafet katmış ve kimi zaman da banyolarımızda yer almıştır.

Dantel modelleri çok çeşitli alanlarda kullanılıyor günümüzde. 2017 en yeni dantel modelleri yatak odalarında nevresim takımlarında, mutfaklarda dolaplarımızı süslüyor ve banyolarda dantel havlu kenarı olarak karşımıza çıkıyor.

Farklı motiflerde yapılan dantel sehpa örtüleri, fiskos dantelleri 2017 en yeni dantel modelleri arasında başta gelmektedir. Geleneklerimizde büyük yeri ve önemi olan dantel günümüzde hala çok tercih edilmekte. Dantelin oldukça geniş ürün yelpazesi bulunmakta. Dantel örnekleri hemen her alanda kullanılmış evlerimizde. Günümüzde teknolojinin de faydası ile çok şık ve harika dantel modelleri yapılmakta.

Yeni dantel modellerini kendimiz yapabildiğimiz gibi hazır olarak almakta mümkün. El işi gibi görünen çok çeşitli 2017 dantel modelleri bulunuyor. Hatta artık çeyiz mağazalarında dantel kenarlı havlular, nevresim takımları bulmak hiç  zor değil.

2017 en yeni dantel modelleri için çeyiz mağazalarına göz atabilirsiniz. Burada göreceğiniz model ve motifleri kendinizde evde işleyebilirsiniz. Dantel yatak örtüleri bu yıl çok moda aynı zamanda dantel masa örtüleri, fiskos örtüleri ve havlu kenarları çok rağbet görüyor 2017 en yeni dantel modelleri arasında.

Çeyizine özenen her genç kızın sandığında dantel işlemeli örtüler bulunur. Düğün öncesi çeyiz sergilenir ve sandıktan yeni dantel modelleri çıkartılıp sergilenir. 2017 dantel modelleri artık giysilerimizi de süslemeye başladı. Dantel yakalı bluzlar, dantel kenarlı etekler, dantel bluzlar şık görünüm sağlamakta. Dantel modelleri 2017 yılında da evlerimizin süsü olmanın yanı sıra giysilerimizin de tamamlayıcısı olacak.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ