2017 Örgü Bayan Bolero Modelleri

2017 örgü bolero modelleri tasarımlarında kombinler çok şık görüntüsü ile göz dolduruyor. Yeni sezon bolero modelleri modaya uygun tasarımları ile çok ilgi çekici ve beğeni topluyor 2017 yılı örgü bolero modelleri arasında. Bu yılın trendleri arasında büyük yer alan bolerolar farklı tekniklerde yapılan örgü türleri ile büyük beğeni topladı. 2017 örgü bayan bolero modelleri arasında en ilgi çeken de kombinler ve boleroların akseuar gibi kullanılması. Bolero kombinlerinde en güzel tamamlayıcı taytlar ve çizmelerdir. Bu şekilde yapılan bolero kombinleri 2017 yılı örgü bolero modelleri içinde en çok tercih dilen.

bolerolarla dar pantolon ve taytlar en sık kullanılan giysiler arasında olacak bu sezon. 2017 örgü bolero modelleri içinde tığ işi ile yapılanlar da yine çok moda. 2017 örgü bayan bolero modelleri bu sezon çok renkli ve havalı. Bu yıl bolerolar mini ve maksi boyları ile de ilgi çekici.

Bolero yapmayı kendiniz de evde deneyebilirsiniz. Biraz örgü örmeyi bilmeniz bolero yapmak için yeterli olacaktır. Çok iyi örgü bilmeye gerek yok bolero yapmak için. İsterseniz dergi ve internet aracılığı ile de nasıl yapıldığını görüp siz de kendi tasarladığınız boleronuzu yapabilirsiniz. 2017 örgü bolero modelleri hem mağazalarda hem de dergilerde çeşitli modelleri ile mevcut. Biraz mağaza dolaşmak size fikir verecektir. Kendi tasarladığınız boleroya sahip olmak hiç de zor değil aslında. Boleronuzun modeline karar vermelisiniz nasıl yünden öreceğinizi seçmelisiniz ve işleme, motif istiyorsanız karar verip başlamanız yeterli olacaktır. 2017 örgü bolero modelleri basit modelleri ile size fikir katacaktır. Ördüğünüz boleronuz ile de bu kışı sıcacık geçirebilirsiniz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ