2017 Örgü Bebek Battaniyesi Modelleri

Kış ayları ile beraber ev hanımları örgü ve elişi işlerine ağırlık verirler. Bu yıl bebek örgüleri arasında battaniyeler moda. 2017 yılı örgü bebek battaniyesi modelleri çok çeşitli.  Battaniyeler de bu yıl karışık desenler, hayvan figürlü işlemeler, tığ işi, iğne işi, kenar oyası, ve armalar çok moda. 2017 yılı örgü bebek battaniyesi modelleri arasında en beğenen hayvan figürü işlenmiş battaniyeler.

Örgübattaniyeler bebeklerimizi sıcak tutması bakımından bebekli bayanların en sık kullandıkları örtülerin başında geliyor. Pek çok bayan soğuk havalarda bebeğini gezmeye çıkardığında mutlaka yanına battaniye alıyor. Hal böyle olunca da örgü battaniye modası ortaya çıkıyor. 2017 yılı örgü battaniyesi modelleri arasında sayılar ve harfler de çok sık kullanıldı. Bebek battaniyeleri hafif olmaları bakımından her mevsim kullanılan örtülerden. Ayrıca bebekler hassas olmaları bakımından çok çabuk üşütüp hasta olabiliyorlar bu sebeple her anne bebeği için battaniye kullanır.

2017 yılı örgü bebek battaniyesi modelleri için etrafınıza göz atmanız da yeterli olabilir. Dükkanları ve vitrinleri dolaşabilir, örgü dergilerinden ilham alabilirsiniz. Anneler bebekleri daha dünyaya gelmeden önce onlar için yoğun bir hazırlığa başlarlar. Bu hazırlıklarda örgü bebek battaniye modellerine mutlaka yer verilir. Hastane çıkışlarında, ev gezmelerinde ve uyurken üzerine örtmek için pek çok anne bebeği doğmadan evvel el örgüsü battaniye örerek hazırlıklarını tamamlarlar. Bebek battaniyeleri hem dışarı gezmesi hem de ev içinde kullanılan örtülerdendir. Bazı anneler bebeklerin yataklarını örtmek ve üzerinde uyuması için de ayrıca battaniye edinirler. 2017 örgü battaniyeler anneler için en vazgeçilmez örtü olmuştur. Kendinizde evde bebeğiniz için örgü battaniye yapabilirsiniz. Bebek battaniyesi modelleri örmek gerçekten çok basittir. Farklı renklerle çok kısa süre içinde bir battaniye örebilirsiniz bebeğiniz için. Model bilmeseniz bile değişik renklerde harika battaniyeler örebilirsiniz.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ