2017 Örgü Bebek Patiği Modelleri

Bebeklerimiz için en çok kullandığımız giysilerdendir patik. 2017 örgü bebek patiği modelleri oldukça çeşitli. Kış aylarıyla birlikte örgü sezonu da açılmakta. Bayanlar kışın vakit geçirmek ve bebekleri için örgü örerler. Örgüyü seven bayanlar çocukları ya da bebekleri için harika bebek giysileri ortaya çıkarmakta. 2017 örgü bebek patiği modelleri arasında en çok dikkat çeken bot görünümlü bebek patikleri. Bebek patiği örmek oldukça kolay bir uğraştır.

Bebek patiği örmek için şiş ya da tığ gibi materyaller kullanabilirsiniz. Değişik renklerde çeşit çeşit, renk renk bebek patikleri yapmak çok pratik. Kız bebekler için dantel eklemeler, ponponlar, çiçekler oldukça şık durmakta. Erkek bebekler için ise 2017 bebek patiği modelleri arasında desenli ve armalı modeller kullanılmış bu sezon.

Renkli yünlerden örülebilecek bebek patikleri çok kısa süre içerisinde tamamlanmakta. Boş zamanlarınızda öreceğiniz bebek patiklerini hediye olarak da değerlendirebilirsiniz. 2017 bebek patiği modelleri içinde tığ işi patikler de görmeniz mümkün. Kendi öreceğiniz patik örnekleri bebeklerinize giydirebilirsiniz. Kendi yapacağınız el örgüsü patikler hem daha doğal hem de düşük bütçeli olacaktır.

2017 örgü bebek patiği modellerinde uzun patikler bu yıl çok tercih edilecek ve sıkça rastlayacağız vitrinlerde. Çizme görünümlü ya da çorap görünümlü patikler de çok kullanışlı bebekler için.  Bebek patiği yapmayı bilmiyorsanız öğrenmek ve uygulamak çok kolay ve çok da keyifli olacaktır. Kendi tasarımlarınızla yapacağınız patikleri keyifle bebeğinize giydirebilirsiniz. 2017 örgü bebek patiği modelleri vitrinlerdeki yerlerini aldı. Bebeğinize kendiniz patik örmek istiyorsanız istediğiniz renklerde yün alıp şiş ya da tığ ile bebek patiği örebilirsiniz. Kendi imkanlarınızla yapacağınız el örgüsü patikler aile bütçeniz açısından da size fayda sağlayacaktır.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ