2018 En Yeni Lif Modelleri

En Yeni Lif Modelleri

Rengarenk iplikler ile yapılan şık ve farklı lifler çeyiz sandıklarının olmazsa olmaz parçaları arasında yer almaktadır. Eskiden bu yana genç kızların çeyiz sandıklarınızı süsleyen el örgüsü liflerin oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. Geçmişten günümüze kadar gelmeyi başarmış olan lif modellerinin yanı sıra her geçen gün yeni, güncel lif model ve örnekleri ortaya çıkmaktadır.

El örgüsü lif modelleri arasında tek renk iplik ile yapılan lifler bulunsa da daha çok birden fazla rengin kullanıldığı lif modeller mevcuttur. Aynı zamanda sakallı iplik gibi farklı ip türlerini kullanarak da şık lifler elde edebilirsiniz. Ördüğünüz lifin rengi kadar, ipin kalitesi de ortaya çıkacak olan lif modeli için oldukça önemlidir. Eğer yapmış olduğunuz üründen memnun kalmak istiyorsanız mutlaka pamuklu, yumuşak dokulu ve kaliteli lif ipliklerini tercih etmelisiniz.

 El örgüsü lif örnekleri arasında şiş örgüsü ile yapılanlar olsa da daha çok tığ işi örgü ile yapılan lifler tercih edilmektedir. Bu yüzden tığ işi ile yapılan lif modeli daha fazladır. Tığ işi ile yapılan liflerin kare formlu olarak yapılanları olduğu gibi aynı zamanda oval, kare, dikdörtgen, kalp, yıldız gibi formlarda örülen modelleri de mevcuttur.

En yeni lif modelleri için sitemizde bulunan resimli anlatımlı görselleri inceleyebilir, fikir edinebilirsiniz. En beğendiğiniz, en güncel ve yeni lif modellerini istediğiniz renk lif ipi ile örebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ