Örgü Bere Modelleri

Örgü Bere Modelleri

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile beraber örgü ürünlerde gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Yumuşacık yün iplikler ile örülen kazaklar, yelekler, hırkalar, bereler içinizi ısıtacak patikler çoktan yerlerini almaya başladı. Eskiden günümüze kadar gelmiş olan model ve örneklerin yanı sıra her geçen gün değişen moda ile beraber yeni örgü modelleri ve örnekleri ortaya çıkmaktadır. Bayanlar modaya ayak uydurarak farklı ip ve modelleri kullanarak her sene örgü ürünlere gardıroplarında yer açmaktadır. Kış sezonun en çok kullanılan parçalarından olan örgü bereler de oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir.

 El örgüsü bere modelleri çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Şiş ile örülen bere modellerinin yanı sıra aynı zamanda tığ işi örgü ile yapılan modeller de bulunmaktadır. Siz hangi alanda daha başarılı iseniz onu tercih ederek örgü bere yapabilirsiniz.

 2018 el örgüsü bere örnekleri arasında tek renk iplik ile yapılan bereler bulunduğu gibi aynı zamanda birden fazla rengin kullanıldığı model ve örneklerde yer almaktadır. Aynı zamanda ebruli, sakallı, simli gibi farklı ip türlerini de kullanarak şık ve farklı bereler ortaya çıkarabilirsiniz. Öreceğiniz bere modelini kendi zevk ve tarzınıza uygun olarak seçebilirsiniz. Sadelikten yana iseniz tek renk iplik ile düz, desensiz modelleri tercih edebilir, daha ağır modellerden hoşlanıyorsanız da desenli ve birden fazla rengin kullanıldığı bere modellerini tercih ederek örebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ