2018 Örgü Şal Modelleri

2018 Örgü Şal Modelleri

Örgü ile yapılan ürünlere, parçalara her geçen gün yeni modeller ve örnekler eklenmektedir. Özellikle giyim konusunda örgü parçalara olan düşkünlük gün geçtikçe artmaktadır. Eskiden günümüze kadar gelmiş olan örgü giyim parçalarının yanı sıra her geçen gün yeni modeller ile karşımıza çıkmaya devam etmektedir. El emeği, göz nuru el örgüsü şallar, kazaklar, yelekler, hırkalar ile sizlerde şıklığınızı ve farkınızı konuşturabilirsiniz.

 El örgüsü şal modelleri oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. İnce iplikler ile örülen yazlık şallar olduğu gibi kalın iplikler ile yapılan kışlık şal modelleri de bulunmaktadır. Sizin hangi şal modeline ihtiyacınız varsa ona göre karar vererek örmeye koyulabilirsiniz.

El örgüsü şal örnekleri arasında tek renk ile yapılan modeller olduğu gibi aynı zamanda birden fazla rengin kullanıldığı şal modelleri de bulunmaktadır. Tek renk iplik ile yapılan şallar daha çok sade ve düz, desensiz yapılan şal modellerini içermektedir. Birden fazla rengin kullanıldığı şallar ise daha ağır, desenli şalları kapsamaktadır. Şal yapmak için aldığınız ipliklerin kaliteli, pamuklu ve yumuşak dokulu olmasına özen gösteriniz.

Örgü şal yapımı sırasında tığ işi örgüyü kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda şiş örgüsünü kullanarak da şık şallar elde edebilirsiniz. Siz hangi örgü alanında daha başarılı iseniz onu tercih ederek örmeye başlayabilirsiniz. 2018 örgü şal modelleri arayanlar sitemizde bulunan görselleri inceleyerek karar verebilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ