Bahce Dekorasyonu Fikirleri

canımanne3

Sizler de benim gibi bahçeli bir evde oturuyorsanız bahsedeceklerim tam da sizi ilgilendiriyor demektir. Eşim ile beraber uzun yıllar çalıştık ve kendimize sonunda sahil kasabasında bahçeli müstakil bir ev aldık. O kadar mutluyuz ki! Hem yıllardır aklımızdan çıkmayan bu güzel hayalimizi gerçekleştirmiş olduk hem de geniş bir bahçeye sahip olduk. Dediğim gibi bahçemiz geniş olduğu için bir kısmını kış bahçesi için cam ile kapattırdık. Kış günlerinde dışarısı soğukken biz sıcacık kış bahçemizde elimizde kahvemizle bahçemizi seyrediyoruz. Yazın da bahçemizin diğer alanlarını kullanıyoruz tabi ki.

canımanne5

Sizlere biraz bahçe detayları ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Çimlerle uyum sağlaması ve bizlere mutluluk versin diye kocaman turuncu bir şemsiye kullanıyoruz. Hasırdan büyük koltuklarımız ve sandalyemiz bulunuyor. Bahçe mobilyamızı beyaz tercih ettik yine içimize ferahlık verebilsin diye. Koltuk ve sandalyelerimiz dediğim gibi beyaz renkte fakat üzerlerindeki minderlerimiz yine turuncu renkte.

canımanne2

Büyük camdan bir masamız var ve masamızın üzerinde kocaman bir fanus var. Fanusumuzun içine dekoratif durması ve ortamımıza uyum sağlaması için birkaç tane portakal ve elma koyduk. Bahçe deyip geçmedik ve çimenlerimizin üzerine kocaman biblolar koyduk. Biri siyah beyaz büyük bir kedi biblosu diğeri ise renklerinden dolayı uyum sağlaması adına içinden kocaman bir dilim alınmış şişman bir balkabağı. Rahatımıza düşkün bir çift olduğumuz için sallanan salıncağımız da köşede bizi bekliyor.

canımanne1

Daha doğal bir ortam sağlayabilmek adına bahçemizin iç duvarlarını doğal taşlar ve kiremit karışımından kaplattık. Böylelikle hem dekoratif bahçe elde ettik hem de doğallığı bozmamış olduk.

canımanne4

Umarım sizler de benim bahçemde kullandığım dekoratif yöntemler ile kendi bahçenize yeni bir hava katabilirsiniz. Bahçe dekorasyonu ile ilgili yeni bir yazıda görüşmek üzere, huzurunuz eksik olmasın!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ