Örgü Bayan Bere ve Şapka Modelleri

Örgü Bayan Bere ve Şapka Modelleri

Merhabalar canimanne.com takipçilerimizden o kadar çok istek geliyor ki her birine cevap vermek çok güzel bir duygu, sizlerin bu ilgisi bizleri sevindiriyor ve yardım etme şevkimizi arttırıyor.

Sevgili arkadaşlar bu yazımızda Bayanlar için 2016 yılı için beğendiğimiz ve özenle seçtiğimi örgü bere ve şapka modellerini paylaştık.

Kış bere modelleri Kadınlar şık görünebilmek için kıyafetlerinin yanı sıra saçlarını da kullanırlar. Genellikle fön ya da şekillendirici kullanarak ya da saçlarına küçük aksesuarlar takarak; saçlarına farklı şekiller verirler. Aynı zamanda da dışarı çıkarken saçları her zaman bakımlı olmak zorundadır. Ancak kış mevsiminde soğuktan korunmak için kullanılan bereler, aynı zamanda kadınların şekilsiz olan saçlarını kamufle etmeleri açısından çok kullanışlıdır

Örgü Bayan Bereleri ve Şapkaları
Bu yazımızda de birbirinden güzel bayan şapka ve bere örnekleri ile sizlerleyiz hanımlar..
Bu birbirinden güzel modelleri yaparken şiş ve tığ ile örebilirsiniz. Birbirinden güzel 60 ADET BAYAN BERE VE ŞAPKA MODELLERİ hem kolaylıkla örecek hemde değişik değişik bu kış günlerinde kullanacaksınız..
İlk modelimiz saç örgü tekniği, tığ ile örülmüş delik dolgu tekniği ile çok basit bir örnek olana bere ve kaşkol modeli basit ve şık bir model olmuş
Şiş ile örülmüş rengarenk ajur desenli hoş bere modeli de şiş ile örgü örebilmeyi bilenler ve sevenler için güzel bir örnek..
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. hakan dedi ki:

    bayan örgü bere modelleri bay şapkacı

BİR YORUM YAZ