2017 Bayan Kaban Modelleri

  Soğuk kış günlerinin gelmesiyle beraber kışlık alışverişlerde hızlanmış ve hareketlenmiştir. Özellikle de kabanlar kış ayları için vazgeçilmezler arasında yer alır. Kaban seçimi oldukça önemlidir. Bu yüzden dikkatli ve akıllıca bir karar verilmelidir. Kombinelerinize ve tarzınıza uygun kaban seçmeli ve giymelisiniz. Tarzınız eğer klasik ise o tarz da bir model tercih etmeli spor giyiniyorsanız da kabanınızı da spor seçmelisiniz.

  Bayan kaban modelleri çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Bel kısmında biten kısa modeller olduğu gibi uzun dize kadar veya ayak bileğine kadar olanları da vardır. Sizin tarzınız hangisine daha yakın ise onu tercih edebe bilirsiniz. Bayan kabanlarında daha çok krem, kırık beyaz, siyah ve kahve tonları daha ağırlıklı olarak tercih edilse de son zamanlarda renkli modeller de sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Bayan kabanlarında klasik modeller kadar spor modeller de oldukça ilgi kaynağı olmaya devam etmektedir. Bayan kabanlarının fermuarlı modelleri olduğu gibi çift düğmeli modelleri de vardır. Her iki model de oldukça kullanışlıdır. Kabanların kumaşları farklılık göstermektedir. Son zamanlarda daha çok kaşe ve keçe kabanlar daha sıklıkla tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra da spor modeller arasında yer alan şişme kabanlarda tercih edilmektedir. Kaban alacağınız zaman kaliteli kumaş ve dokulu olmasına dikkat ederseniz daha uzun süre kullanabilirsiniz.

  2017 bayan kaban modelleri çok fazla çeşitlilik içermektedir. Her sene olduğu gibi bu sene de farklı modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Özellikle kaşe ve keçe kumaşlardan üretilen kabanlar daha fazla tercih edilmektedir. Bel kısmında biten kısa kabanlardan ziyade 2017 de daha çok uzun kabanlar moda olacak ve tercih edilecek gibi gözüküyor.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ